Stichting 't Govertje - Crowdfunding

MeetingPoint 't Govertje

Na lang zoeken hebben we eindelijk een mooie locatie voor 't Govertje gevonden! De Ouverturelaan 12 (oude locatie van SasaFit).

Deze locatie moet nog helemaal omgetoverd worden tot een ontmoetingsplek en met jouw donatie draag je bij om een meetingpoint 't Govertje te realiseren.

We hopen binnenkort te gaan starten met de verbouwing zodat we klaar zijn als de buurthuizen weer open mogen.

Je kan nu alvast een strippenkaart kopen zodat je straks bij ons deze kunt inwisselen voor een lekker kop koffie (of thee). Of, nog leuker.. je kan een stoel, een tafel of een stukje wijktafel sponsoren.

Mocht je interesse hebben om een specifiek onderdeel te doneren, of wil je op een andere manier je bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op!

Naast financiële middelen hebben we ook hulp nodig bij de verbouwing zelf. Als de verbouwing achter de rug is en het wijkcafé open kan, dan hebben we vrijwilligers nodig die het leuk vinden om mee te gaan draaien in 't Govertje. Lees hier meer over hoe je je kunt aanmelden als vrijwilliger.

Lees hier meer over onze Buur(t)droom ‘t Govertje

't Govertje is er voor de hele wijk Goverwelle!

De Buur(t)droom ‘t Govertje

't Govertje moet een plek in de buurt worden waar iedereen terecht kan. Het moet een laagdrempelige plek worden die door wijkbewoners wordt beheert. Het is een plek voor ontmoeting.

Iedereen is welkom in 't Govertje om een kopje koffie of thee te komen drinken en elkaar te ontmoeten, elkaar te helpen en samen leuke activiteiten te doen.

Informatie

  1. De Crowdfunding actie heeft geen einddatum en/of streefbedrag.
  2. Donaties worden met met de opgegeven naam getoond op onze website. Bij de bestelling kun je kiezen om online als ‘anonieme donateur’ te worden getoond.
  3. Bij afrekenen van de beloning is het mogelijk om een extra donatie te geven zonder extra beloning.
  4. Indien gewenst, kan er een opmerking ingevuld worden. Deze wordt bij de donatie op de website getoond.
  5. Het doen van een donatie is gratis en er zijn geen extra kosten aan verbonden.
  6. Je krijgt van ons bericht waar en wanneer je langs kan komen om je beloning op te komen halen.
  7. Het is helaas niet mogelijk om je beloning/donatie te annuleren.
  8. Betaalde bedragen worden via Mollie (payment service provider), op de rekening van Stichting 't Govertje gestort.
  9. De opgegeven persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor verwerking van de donaties en worden niet aan derden verstrekt.
  10. Indien er door onvoorziene omstandigheden het realiseren van het meetingpoint niet kan doorgaan, kan de sponsor er voor kiezen om het bedrag terug gestort te krijgen, of besluiten om het bedrag in de stichting te laten voor andere activiteiten.

Updates

Postcode Loterij buurtfonds en GoudApot
15 april 2021

Inmiddels hebben we al bijna 600,- aan donaties ontvangen van enthousiaste buurtbewoners! Hier zijn we echt heel erg blij mee! Heel veel dank! Maar tegelijkertijd met de start van de Crowdfundactie, hebben we ook subsidies aangevraagd bij Postcode Loterij buurtfonds en de GoudApot. Zojuist hebben we gehoord dat beide aanvragen zijn goedgekeurd! Dit betekend dat we het grootste gedeelte van de verbouwing nu kunnen bekostigen! De begroting is nog niet helemaal dekkend, dus we zijn nog steeds blij met elke donatie die we van jullie ontvangen. Liefs, Team 't Govertje

Crowfunding gestart
29 maart 2021

Vandaag is de crowdfunding gestart. Er staan borden aan o.a. de Goverwellesingel en door heel Gouda. We zijn huis-aan-huis aan het flyeren! Met speciale dank aan Sanne Vos van Sannidee! Zij heeft de ontwerpen van de posters en de flyers gesponsord!

Nieuwste donaties

Josche Ouwerkerk Solace Uitvaartbegeleiding - € 250,00

Anonieme donatie - € 25,00

Nathalie Koopman - € 50,00

Anonieme donatie - € 131,00

Anonieme donatie - € 25,00

Anonieme donatie - € 30,00

Een mooi initiatief!

Anonieme donatie - € 25,00

Bregje Speet - € 50,00

Heel veel succes met de eerste stappen richting een eigen buurthuis voor Goverwelle. Geweldig dat jullie er zoveel tijd en energie insteken.

Frans van Eenennaam - € 25,00

met 't Govertje meer glans #meerglans

Anonieme donatie - € 10,00

Totaal gedoneerd

€ 1.325,00

Met dank aan 37 supporters

Vrije donatie
Of kies een donatie

6 heerlijke kopjes koffie

€ 15,00

Meer informatie

Een plekje OP de wijktafel

€ 25,00

Meer informatie

Sponsor een stoel

€ 50,00

Meer informatie

Sponsor een tafel

€ 150,00

Meer informatie

Govertje & Friends

€ 250,00

Meer informatie