Stichting 't Govertje - Over ons

Over ons

Wat is 't Govertje?

Stichting 't Govertje is actief in de wijk Gouda Goverwelle, opgericht door een aantal enthousiaste buurtbewoners. We vonden dat er wat actie moest komen in de wijk. Zowel op gebied van leefbaarheid, saamhorigheid en veiligheid. We hebben nauw contact met de Politie Gouda, Gemeente Gouda, het Wijkteam, Buurtpreventieteam, Mozaïek Wonen, Woonpartners en het winkelcentrum. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van wat er speelt in de wijk en kunnen we anticiperen op de signalen en behoeftes uit de wijk Goverwelle.

We willen Goverwelle graag levendiger, gezelliger en veiliger maken. Dit doen we het liefst met jullie, als wijkbewoners! Dus heb je een idee wat je graag wilt organiseren, of loop je ergens tegen aan? Neem dan contact met ons op, en dan kunnen wij (evt. in samenwerking met onze professionele partners) kijken hoe we het gaan regelen.

Onze droom!

We willen dit uiteindelijk te laten uitmonden in een fysieke plek in de wijk waar de bewoners kunnen samenkomen en samen dingen kunnen ondernemen. Lees hier meer over onze droom: Meetingpoint ‘t Govertje!

Agenda

Er staat (helaas) nog niets op het programma

Laatste nieuws

31 maart 2020

Balkon BINGO

28 januari 2020

Koffie foodtruck 't Govertje

20 december 2019

Oliebollen Station Goverwelle - 2019