Stichting 't Govertje - Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden?

We kunnen wel wat hulp gebruiken!

We zijn een enthousiaste groep mensen die heel veel ideeën hebben om de wijk Goverwelle nog mooier te maken.. maar we kunnen niet alles alleen, en dat willen we ook niet! We willen het graag SAMEN met de buurtbewoners doen.

Wil jij dat ook? Heb jij leuke ideeën en wil je dit graag samen met ons oppakken? Stuur ons dan een bericht met wat jij graag leuk vindt om te gaan doen, wat je goed kan of misschien wel waar je in wilt groeien! Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Verbouwing Wijkcafé 't Govertje

Op dit moment zijn we druk bezig met diverse partijen en we hopen binnenkort te kunnen gaan starten met het realiseren van Meetingpoint 't Govertje. Maar er moet nog flink verbouwd gaan worden, dus daarom zijn we op zoek naar de volgende vrijwilligers:

Klus vrijwilligers

Kun je goed muren slopen, vloeren leggen, keukens plaatsen, verven, timmeren en andere verbouwwerkzaamheden? Let us know!

Koffiebar vrijwilligers
Als de verbouwing achter de rug is en het meetingpoint open kan, dan hebben we vrijwilligers nodig die het leuk vinden om mee te gaan draaien in 't Govertje.

Net zo enthousiast als ons? Neem dan contact met ons op via vrijwilligers@govertje.nl

Agenda

Er staat (helaas) nog niets op het programma

Laatste nieuws

31 maart 2020

Balkon BINGO

28 januari 2020

Koffie foodtruck 't Govertje

20 december 2019

Oliebollen Station Goverwelle - 2019